Springkasteel Huren - Attractieverhuur

Published Jun 21, 21
6 min read

Verhuur Springkastelen - Partyverhuur - België

Join & Jump

Grasheuvel 1, 2450 Meerhout, België
+32496718013
meisjes springkasteel

9 (red devil's). Wat bij regen? Bij regenweer blijft het kasteel gewoon in opgeblazen toestand staan, uitgezonderd bij rukwinden en/of onweer mag het springkasteel tijdelijk afgelaten worden: Stroom uitschakelen De muren naar binnen plooien Springkasteel dubbelvouwen zodat er niet veel water kan inlopen. Indien het toch open blijft liggen sijpelt er water in het binnenste en ontstaat er schade die door de huurder dient betaald te worden.

Om misverstanden te vermijden: overdekte springkastelen zijn bedoeld als zonnewering en niet zozeer als bescherming tegen de regen. Een zekere bescherming tegen de regen is aanwezig maar toch zal nog steeds regenwater doorsijpelen. 10. Gebruik van de attracties Schoenen, sleutelhangers of andere puntige voorwerpen zijn strikt verboden tijdens het gebruik van het luchtkasteel.

Springkastelen En Attractieverhuur

Verboden om op de muren te klimmen of te hangen. Verboden te eten of te drinken op het kasteel. Het voorste gedeelte dient enkel als opstap. Hierdoor is het uit veiligheidsoverwegingen ook verboden hierop te springen. Een springkasteel is ontworpen voor kinderen. Permanente begeleiding is zeker aanbevolen. De besproken beperkingen in gebruik zijn niet limitatief opgesomd.

Voorzieningen De huurder moet stroom van 220V en 16A voorzien. De huurder zorgt voor een vrije doorgang van circa meter om het springkasteel tot op zijn plaats te krijgen. Voorzie rond het springkasteel een ruimte van minstens 1 meter langs elke zijde en 2 meter achter het kasteel voor de motor - Springkasteel huren.

Verhuur Springkastelen - Partyverhuur - België

Boetes die wij hopen niet te moeten aan rekenen Er is niemand aanwezig bij levering en er is niets afgesproken op voorhand en/of er hangen geen instructies: wordt gefactureerd Indien er niemand aanwezig was en jullie wensen dat onze mensen alsnog een tweede keer langskomen voor de levering: Onvoldoende vrije doorgang om te leveren: wordt gefactureerd Regenzeil, klim- en glijzeil verwijderen en niet terugplaatsen: Scheuren in de naden(stiksel) van het spingkasteel door de huurder zelf gemeld: Scheuren in de naden (stiksel) van het springkasteel vastgesteld door de verhuurder: Scheuren in het springkasteel zelf (bache): Schade aan de netten/touwen door de huurder zelf gemeld: Schade aan de netten/touwen vastgesteld door de verhuurder: Zwarte strepen veroorzaakt door schoenen: Alvast bedankt voor het doornemen van de voorwaarden.

Veel plezier met het rondkijken naar jouw ideaal springkasteel. Tweedehands springkastelen in alle maten en kleuren Als je onze website bekijkt, merk je al snel dat we tweedehands springkastelen in verschillende kleuren, maten en vormen aanbieden. Reken dus op springkastelen die in goede staat verkeren. Wil je dus graag een octopus, safari of unicorn springkasteel in je tuin, dan ben je bij Jumperke aan het juiste adres.

Beste Springkastelen. Productvergelijking

Springkussens AttractieverhuurSpringkasteel Piraten

ook zeker naar de afmetingen. Handig om te bepalen of je een klein, groot of heel groot springkasteel wil. Heb je veel ruimte dan kan je kiezen voor een hindernisbaan. Geldt voor jou less is more? Dan is een klein of middelgroot springkasteel the way to go. Professioneel springkasteel kopen? Of een andere attractie? Wil je het voor het volgend verjaardagsfeestje van je zoon of dochter grootser aanpakken? Mag het wat meer zijn voor je jaarlijks straatfeest? Wil je jouw collega’s verrassen met een springkasteel op de zomerbarbecue? Want ja, ook volwassenen willen al eens losgaan op een springkussen.

Reken voor je aankoop op Jumperke. Met behoren we tot één van de grootste verhuurders in België. No worries. Jumperke vernieuwt regelmatig het aanbod. Het enige dat jij moet doen is deze pagina regelmatig checken. , kan dat natuurlijk ook. We hebben er in diverse kleuren, maten, thema’s. We garanderen vlotte bestelling en levering en natuurlijk springplezier voor jong en oud.

Rode Duivels

Iedereen kent ze wil, die gele vrolijke mannetjes. Populairder dan elk ander figuurtje dus valt uiteraard dit springkasteel bij alle kids in de smaak. Hip, cool en kleurrijk, de ideale eyecatcher op uw feestje - Haaien springkasteel. Het is een ruim springkasteel met een leuke glijbaan. Dit springkasteel behoort tot onze BUDGETREEKS.

Wie het parcours van het Pop Art wil afleggen komt voor meer dan 1 uitdaging te staan;je betreedt de run via tunnels, komt daarna aan het obstakelbos en wurmt je door de crachermolen. Omdat een klassieke trap natuurlijk té simpel zou zijn, moet je de glijbaan veroveren, met klim en klauterwerk.

Springkasteel Huren? Ruime Keuze Aan Springkastelen

Springkasteel Huren - Tentenverhuur En VerhuurSpringkasteel Unicorn

De voetbaltempel heeft verscheidene speelmogelijkheden met leuke objecten en obstakels op het springvlak. Rode duivels. red devil's. Dit in combinatie met een coole glijbaan staat garant voor ongeëvenaard springplezier! Afmeting (b,l,h): 5,2m x 5,1m x 3,2m, Prijs per : Prijs voor heel :

Binnenin het springkasteel zijn 3D-objecten geplaatst, waar kinderen overheen en onderdoor kunnen kruipen. Het springkasteel is overdekt, dus ook tijdens een regenachtige dag te gebruiken - verjaardag piraten thema. Ouders kunnen toezicht houden door de handig geplaatste netten. Met de Multiplay Unicorn bezorg je kinderen een fantastische dag! Geplaatst op 15 januari 2020 om 14:24.

De Grootste Collectie Springkastelen

Doorkruis het bos en alle obstakels. Maar let op! Gebruik je bovennatuurlijke krachten om de tocht te doorstaan tegen de kwade wezens uit de onderwereld! Geplaatst op 7 juni 2018 om 15:06. De Timerun obstakelbaan is een uitdagende klimhelling, waar met twee personen tegelijk op geklommen kan worden. Ben je eenmaal boven, moet je nog naar beneden! Durf jij de hoge sprong aan en een val te maken van ruim 3 meter? De Interactive Time Run is voorzien van leuke 3D-objecten en full-colour prints.

Heb jij binnen de tijd de meeste spots van jouw kleur aangeraakt en ben je het snelst aan het eind van de stormbaan, dan ben jij de winnaar! Geplaatst op 7 juni 2018 om 14:39. Dit Disco springkasteel is volledig overdekt en voorzien van 3 LED Disco spots en een geluidsinstallatie! Zo kan je een party houden binnenin het springkasteel! De geluidsinstallatie is voorzien voor een USB of MP3 speler op aan te sluiten!! Dit kasteel is de nieuwste trend op tal van feestjes (piraten party).

Springkasteel Huren - Vergelijk 9 VerhuurbedrijvenDoor de geringe hoogte van maar 2,75m past dit Brandweer springkasteel in vrijwel elke ruimte. Indoor springkastelen hebben een schuifaf en op het springvlak een klimtoren en leuke obstakels, dit zorgt voor genoeg spring-, klim- en glijplezier! Indoor springkastelen zijn erg geschikt voor de wat kleinere kinderen, maar ook oudere kinderen zullen zich urenlang vermaken in dit springkasteel met fantastische uitstraling.

Overdekt Maxi feest springkasteel! Ideaal voor babyborrels! Ook met zijn hoogte van slechts 2,8 m is dit springkasteel uitermate geschikt voor indoor gebruik! Geplaatst op 9 november 2015 om 15:27. Springkasteel hype van 2016 ! Dit is veel meer dan alleen een springkasteel! Dit springkussen is voorzien van 2 luchtkannonen en 3 doelen, daag je tegenstanders uit en scoor zoveel mogelijk! Wij zijn er alvast van overtuigd dat deze attractie garant staat voor dolle pret! Dit springkasteel word geleverd met de nodige ballen! Geplaatst op 9 november 2015 om 15:20.

De Leukste Springkastelen Huren

Dit mooie huis is multifunctioneel. Je kan het dak openzetten of dicht laten. unicorn thema feest. Ook erg veilig, bovendien, je hoeft niet binnen te kruipen, het dak gaat meteen open. Voor het overige is dit springkasteel volledig af te sluiten en daardoor erg veilig. Toch kan je via de vensters naar binnen kijken en zelfs verstoppertje spelen.

Springkasteel Huren? Huur Een SpringkasteelDespringplaneet

Ze zijn er in alle kleuren. Springkasteel Seaworld. Je kan erin duiken, springen, rollen, zwemmen, verdwijnen… Bovendien kan het vullen en leegmaken alleen al een fijn spel worden ! .

More from Ouderschap

Navigation

Home

Latest Posts

Knuffels Online Kopen

Published Jan 05, 22
6 min read

9 Speelgoedwinkels 2021

Published Jan 05, 22
6 min read